VIL DU MED PÅ BRANCHENS STÆRKESTE BYGGEHOLD OG SÆTTE DIT FODAFTRYK?

Vil du udfordres og bruge din uddannelse på mange krævende prestigeprojekter? Hos os er der gode muligheder for at få indflydelse på arbejdets indhold og din egen personlige udvikling.

Sammen med ca. 1.550 danske kolleger sætter du hurtigt masser af markante byggespor over hele landet. Spor der bliver stående i mange år frem. CRH Concrete er en attraktiv arbejdsplads, som udvikler sig. Vi sætter positive fodaftryk i byggebranchen ved at overholde vores kerneværdier: Integritet, ærlighed og respekt for loven.

CRH Concrete A/S er del af den internationale koncern CRH plc, som er en af verdens største byggematerialekoncerner. CRH plc er en af de fem største internationale koncerner inden for byggematerialesektoren. Der er ca. 76.000 medarbejdere i alt fordelt i 29 lande. Det betyder, at vi også kan give dig den unikke tryghed, der ligger i at have branchens tungeste dreng i ryggen.

Du får masser af stærke valgmuligheder med markedets førende brands: BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE, MODULBAD, INDUSTRI, CONFAC og MAGNUS HOLM.

Book et uforpligtende møde, og hør mere om fremtidige karrieremuligheder

Muligheder for dig

Vil du være med til at tegne Danmark i fremtiden og bruge din uddannelse på mange spændende byggerier? 

Så send os din ansøgning.

KONTAKT OS

Vestergade 25, 4230 Viby Sjælland

+45 76 37 72 10