TRANSFORMING SOCIETY TOGETHER

Sweco planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Med vores kunder og den samlede viden hos vores 22.000 arkitekter, ingeniører og andre eksperter, skaber vi sammen løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtige.

Dine muligheder

Vi hylder forskellighed. Både fagligt og menneskeligt. Og lige nu har vi plads til flere forskellige personligheder

ANVAR ER NOGET DU TAGER.

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst.

På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar.

VI ER IKKE ENS. DET ER DET, VI HAR TILFÆLLES

Hos Sweco i Danmark får du mere end 1.900 kolleger. Vi har det til fælles, at vi er forskellige. På tværs af fagligheder samarbejder vi om alle byggefagets æstetiske og tekniske discipliner. Vi tror nemlig ikke blot at ingeniører, arkitekter og andre faglige ekspertiser skal arbejde sammen. Vi tror, at vi bliver både bedre og klogere af at sidde sammen. Med den fælles ambition at bygge et mere bæredygtigt samfund.

KONTAKT OS

 www.linkedin.com/company/sweco

Ørestads Boulevard 41, 2300 København S