I studiet
Vores tarmbakterier udgør mere end et kg af vores kropsvægt, og passer vi godt på dem, er de med os i medgang og modgang.
Desværre kan nutidens kost være hård for de gode bakterier, og flere end nogensinde lider af irritabel tyktarm, PCOS og ufrivillig barnløshed. Nye teknologier gør det muligt at kortlægge tarmfloraen i detaljer, og den viden kan måske hjælpe med at rette op på ubalancer og designe mere tarmvenlig mad.
Vi har samlet et panel af eksperter, som både udnytter data om tarmmikrobiomet til at give personlig information om tarmen, til at bedrive forskning og til at designe fødevarer, der skal styrke de gode bakterier.
Det er gratis at se med.
| 11.00 - 11.05 | Velkomst og introduktion Ingeniørens Mie Stage byder velkommen til seere og til ekspertpanel | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 11.05 - 11.50 | Ekspertpanelet har ordet
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 11.50 - 12.00 | Afsluttende bemærkninger og tak for i dag Opsummering af de væsentligste pointer og de sidste spørgsmål fra seerne | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Online torsdag den 15. januar 2026
Hvis du er forhindret i at se med live, kan du stadig tilmelde dig og få tilsendt hele optagelsen efter udsendelsen.





