I studiet

Jonas Astrup
Jonas Astrup
Udviklings- og Innovationschef
Meyers Madhus
Sisse Fagt
Sisse Fagt
Seniorrådgiver
DTU Fødevareinstituttet
Zoran Gojkovic
Zoran Gojkovic
Director of Brewing Science
Carlsberg
Mie Stage
Mie Stage
Journalist & Vært
Ingeniøren
Henrik Heide
Henrik Heide
Journalist
Ingeniøren

Velkommen til julefrokost anno 2050

»Rør blot ikke ved min gamle jul.«
Sådan lyder det i en af de klassiske julesange.

Men det kan vi ikke love. For et vildt vejr, færre ressourcer og et ønske om mere sundhed er ved at ændre ved den klassiske julefrokost.

Ingeniøren inviterer til fremtidens julefrokost. Se med, når Meyers Madhus giver sit bud på en anderledes julefrokost, og hør eksperter give deres bud på, hvad vi kommer til at spise og drikke i fremtiden.

Se menuen i programoversigten nedenfor - det er naturligvis gratis at deltage.

Velbekomme! 

Dagens program

12.30 - 12.35
Velkomst og introduktion
 
12.35 - 13.20
Vi skal blandt andet høre om:

Celledyrket laks og nytårstorsk

Rejer af tang 

Chokolade uden kakao 

Carlsbergs bud på juleøllet i 2050

13.20 - 13.30
Afsluttende bemærkninger og tak for i dag

De sidste spørgsmål fra seerne