TRANSFORMING SOCIETY TOGETHER

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfundSammen med vores kunder skaber vores ingeniører, arkitekter og andre specialister løsninger, der gør vores samfund mere bæredygtigt. Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter. 

 

Dine muligheder

Vi hylder forskellighed. Både fagligt og menneskeligt. Og lige nu har vi plads til flere forskellige personligheder

ANVAR ER NOGET DU TAGER.

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst.

På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar.

VI ER IKKE ENS. DET ER DET, VI HAR TILFÆLLES

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. Vi har det til fælles, at vi er forskellige. På tværs af fagligheder samarbejder vi om alle byggefagets æstetiske og tekniske discipliner. Vi tror nemlig ikke blot at ingeniører, arkitekter og andre faglige ekspertiser skal arbejde sammen. Vi tror, at vi bliver både bedre og klogere af at sidde sammen. Med den fælles ambition at bygge et mere bæredygtigt samfund.

KONTAKT OS

Ørestads Boulevard 41, 2300 København S

rekruttering@sweco.dk

+45 43 48 67 49