AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi omkring 750 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.

Muligheder for dig

Vi ønsker at være en virksomhed, hvor folk får lov til at vokse som enkeltpersoner og som et team.

Vi har en fælles mission:
AT SÆTTE SKUB I DEN GRØNNE OMSTILLING MOD ET BÆREDYGTIGT SAMFUND

I AFRY ønsker vi at skabe forandring, i alt hvad vi gør – fra vores ingeniørløsninger til hvordan vi skaber en sund balance mellem arbejdsliv og fritid. Dette gør vi for at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Det er sådan, vi lever op til vores vision, som er Making Future.

AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse. Vi sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos os. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.

TID TIL NOGET NYT? BLIV EN DEL AF AFRY

AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse, og hos os kan du udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z.

KONTAKT OS

Søren Frichs Vej 34, 8230 Åbyhøj

+45 21 39 09 23