Cloud og IAM

Identity Access Management og Cloud Security hænger uløseligt sammen. Det er afgørende for enhver organisation, der ønsker at beskytte sine data og ressourcer. Det gælder fra styring af adgang til digitale systemer, applikationer og data til at sikre, at kun de rette personer har adgang til de rette ressourcer.

Hvem kommer?

På briefingen kommer fagfolk fra både den offentlige og private sektor. Vi byder vi velkommen til bl.a. it-chefer, CISO, CTO, security managers, cloud- og data specialister, it-projektledere, IAM managers, og mange andre. 

Bliv endnu klogere på IAM

Hvis en virksomhed ikke har en effektiv IAM-løsning, kan det være svært at styre, hvem der har adgang til sensitive data og applikationer. Dette kan gøre det nemt for uautoriserede personer at få adgang til følsomme oplysninger og skabe en potentiel sikkerhedsrisiko.

På briefingen er der bl.a. fokus på: 

  1. Adgangsadministration: Det kan være en udfordring at administrere adgangen til en lang række forskellige applikationer og systemer. En effektiv IAM-løsning kan hjælpe med at sikre, at adgangsrettighederne er korrekte og opdaterede.

  2. Single Sign-On: At skulle huske flere forskellige loginoplysninger kan være besværligt og tidskrævende for medarbejderne. Single Sign-On (SSO) er en løsning, der gør det muligt for medarbejdere at logge ind én gang og derefter få adgang til flere applikationer og systemer uden at skulle logge ind igen.

  3. Multifaktorautentificering: Brug af kun én form for autentificering, såsom et brugernavn og en adgangskode, kan være usikkert. Multifaktorautentificering (MFA) kræver, at brugeren bekræfter sin identitet med mere end én faktor, såsom en kode sendt til en mobiltelefon, hvilket øger sikkerheden betydeligt.

Praktisk info:

Eventet foregår hos
IDA Conference på Kalvebod Brygge 31, 1560 København

Der er gode parkeringsmuligheder, og det er tæt på Københavns Hovedbanegård.

Mød talerne

Vi er i fuld gang med at invitere talere

Dagens program

Programmet bliver opdateret løbende...

Praktisk information

IDA MØDECENTER
Kalvebod Brygge 31-33
1577 København V

Gode parkeringsmuligheder og tæt på Københavns Hovedbanegård.

Topmoderne konferencefaciliteter.

Eventet er tilrettelagt og produceret af Ingeniørens kommunikationsbureau Tech Relations.

Ingeniøren Event forbeholder sig retten til at afvise tilmeldinger uden for målgruppen eller fra direkte konkurrenter til vores samarbejdspartnere.

Kontakt vores konsulenter for specifikke spørgsmål:

Henrik Ulander
Program & Tilmelding 
heu@ing.dk

Helle Kirk
Seniorkonsulent
hek@version2.dk

Helle Francois Andersen
Commercial Brand Manager
hfa@version2.dk