OM MESSEN & KONFERENCEN

Kunstig intelligens (AI) har allerede forandret store dele af vores industri og samfund. Mere end hver fjerde danske virksomhed bruger allerede nu AI til understøttelse af alt fra produktion og processtyring, it-sikkerhed, logistik, HR, salg og markedsføring. Danske universiteter og forskningsinstitutioner er med på højeste internationale niveau, når det gælder at udvikle fremtidens produktionsteknologier med AI og at forske i, hvordan teknologien kan hjælpe med at løse nogle af samfundets største udfordringer. Anvendelsesområderne er næsten ubegrænsede og udviklingen går stærkt.

Digital Tech Summit - AI Transforming Business 2023 er Nordens største deep tech messe og det årlige mødested for forskere fra landets universiteter og deres partnere fra dansk erhvervsliv.

Konferencen er delt op i seks centrale temaer med AI som overligger:

  • Smart Energi
  • Digital Sundhed
  • Smart Produktion
  • AI Boosters
  • Digital Forsvar
  • AI Etik

Intet af dette har nogen fremtid uden en stærk talentmasse. Med universiteterne som motor trækker vi så mange studerende til som muligt og sikrer at de får karriereråd og -vejledning og bliver matchet af de rigtige virksomheder til job, praktikpladser eller projekt-samarbejder.

Endelig har messen et stort startup-område, hvor early stage virksomheder præsenterer upcoming teknologier.

HVORFOR DELTAGE I DIGITAL TECH SUMMIT?

Skab nye relationer
Få kontakt med mere end 4.000 besøgende over to dagei et af de mest attraktive venues midt i København

Udbyg din viden
Deltag og lær fra mere end 100 keynotes, oplæg og præsentationer på de 7 scener

Bliv inspireret
Mød mere end 70 udstillere, der alle præsenterer deres ai-produkter, -services og løsninger i udstillingshallen

Særligt for studerende
Vi tilbyder matchmaking med virksomheder uanset om du er på udkig efter karriere-rådgivning, dit første job, et studiejob eller har brug for en virksomhed til en afhandling eller et universitets-projekt