GÅ ALDRIG GLIP AF ET EVENT

Tilmeld dig nyhedsbrevet ING/Event

Få styr på tredjeparts-cyberrisici

Når organisationer giver deres it-leverandører adgang til deres faciliteter, netværk og data, sker det ofte med langt mindre omhu og screening, end tilfældet er i de interne rammer. Det betyder en øget risikoeksponering.

Vi ser øgede lovkrav til  overvågning og kontrol af it-leverandører i f.eks. DORA og NIS2 reguleringen. Det kan være meget ressourcekrævende at overvåge og kontrollere alle it-leverandører.

Briefingen giver et overblik over kravene og hvordan man som organisation mest effektivt lever op til dem.  

12. DECEMBER 2023 kl. 9:00 til 12:45
IDA CONFERENCE, Kalvebod Brygge 31, 1560 København

Retten til digitalt privatliv - en samtale med Max Schrems

- En usikker fremtid for US cloud i Danmark...

Bliv klogere på de seneste udviklinger inden for databeskyttelseslovgivning, få praktiske råd til at navigere i den komplekse verden af digital privatliv og oplev Max Schrems' vision for en sikrere digital fremtid.

I en verden, hvor data er den nye valuta, er beskyttelsen af digitalt privatliv blevet et centralt diskussionspunkt. Dette event, ledet af den anerkendte aktivist Max Schrems, søger at udforske de nuværende udfordringer og muligheder inden for databeskyttelse.

Deltag i en indsigtsfuld online session, hvor Schrems vil dele sin ekspertise og visioner for fremtiden for digital privatliv og databeskyttelse.

8. DECEMBER 2023
kl. 10.00 - 11.00