
Anja Olsen
Forskningsgruppeleder, Kræftens Bekæmpelse.
Forfatter til bogen ’Spis rigtig mad’. Forsker i sammenhængen mellem kost og sygdom.

Frederikke Fester
Chefkonsulent, DI Fødevarer
Udfordrer begrebet ultraforarbejdet mad og bringer fødevareindustriens erfaringer og synspunkter til bordet.
Ultraforarbejdet mad: Sundt eller falsk?
Ultraforarbejdede fødevarer som færdigretter og sodavand fylder stadig mere af vores kost, og over halvdelen af varerne i de fleste supermarkeder kan defineres som ultraforarbejdede.
Eksperter advarer mod fødevarerne, mens producenterne mener, at alt for meget mad fejlagtigt havner i den usunde kategori. Vi har inviteret tre gæster fra forskningsverdenen og fødevareindustrien i studiet til en snak om trends, sundhed, bæredygtighed og hvilke typer bearbejdning vi vil se i fremtiden.
Stil gerne selv spørgsmål undervejs eller forud til fremtidensmad@ing.dk
| 10.00 - 10.05 | Velkomst og introduktion | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 10.05 - 10.50 | Det skal vi høre om
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 10.50 - 11.00 | Afrunding De sidste spørgsmål fra seerne, afsluttende bemærkninger og tak for i dag. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19. september fra 10.00 til 11.00
Eventet bliver livestreamet
Hvis du er forhindret i at se med live, kan du stadig tilmelde dig og få tilsendt hele optagelsen efter udsendelsen.


