Modernisering af it-systemer 

Legacy-systemer er ofte bygget på ældre teknologi, som kan være svær at integrere med moderne systemer - systemer der ofte ikke designet til at håndtere moderne krav til skalerbarhed og ydeevne, og derfor efterlader organisationen med teknisk gæld. Teknisk gæld kan føre til højere vedligeholdelsesomkostninger og forsinke nye projekter, da udviklingsteams bliver nødt til at bruge tid på at håndtere den eksisterende gæld. 

Briefingens fokus

Disse udfordringer kan hæmme en organisations evne til at reagere hurtigt på ændringer, øge driftsomkostningerne og reducere den overordnede effektivitet. Denne formiddagsbriefing fokuserer på hvordan man udvikler strategier for at håndtere legacy-systemer og teknisk gæld, herunder løbende modernisering, investering i vedligeholdelse og planlægning for langsigtede løsninger.

Hvem deltager? 

Briefingen henvender sig blandt andet til: CIO's, it-chefer, systemadministratorer, udviklingsteams, systemarkitekter, it-program- og projektledere  

Mød talerne

Talerne annonceres snarest

Dagens program

Programmet opdateres snarest

Praktisk information

IDA MØDECENTER
Kalvebod Brygge 31-33
1577 København V

Gode parkeringsmuligheder og tæt på Københavns Hovedbanegård.

Topmoderne konferencefaciliteter.

Eventet er tilrettelagt og produceret af Ingeniørens kommunikationsbureau Tech Relations.

Ingeniøren Events forbeholder sig retten til at afvise tilmeldinger uden for målgruppen eller fra direkte konkurrenter til vores samarbejdspartnere.

Kontakt vores konsulenter for specifikke spørgsmål:

Henrik Ulander
Program & Tilmelding 
heu@ing.dk

Helle Kirk
Seniorkonsulent
hek@version2.dk

Helle Francois Andersen
Commercial Brand Manager
hfa@version2.dk