Hør Schneiders udbytte af en fysisk briefing

Forsvaret går online for at rekruttere officerer

Thought leader i AI gennem hybrid briefing

Dediko: her har jeg dialog med de rigtige danske virksomheder

Som en del af vores samarbejde med Teknologiens Mediehus og som led i vores employer branding-strategi har vi afholdt Ingeniørens online briefingsession med stor succes. Briefingen gav os en unik mulighed for at præsentere vores virksomhed og det, vi arbejder med både lokalt og globalt – som verdens største sikkerhedsrådgiver – og hvordan det er at træde ind i Accenture som ny medarbejder.

At udkomme på en platform som Ingeniøren online er særlig værdifuldt og relevant, fordi målgruppen og publikum er de talenter, som vi søger. Undervejs i briefingen kan publikum stille spørgsmål via et live kommentarspor, hvilket gør formatet meget mere relevant og interessant, fordi det bliver en samtale frem for envejskommunikation. Alt sammen bundet sammen og faciliteret på bedste vis af Teknologiens Mediehus.


Natalie Birk
Nordic Talent Brand Lead, Accenture

The briefing was a great way to reach a large audience of engineers with relevant, targeted content. We had the opportunity to give an introduction to our technology, which soon after resulted in positive reactions. Besides the great reception during the event, we also had people reaching out after the brief to let us know that  the presentation had brought their attention to IOI and sparked their interest in our products.

Nurturing the technical talent in Denmark is very important for us and this briefing was a great opportunity to do so. The event was well organized, the production was professional, and it was clear that it was in both Ingeniøren's and our interests to give something to the audience that is worthwhile and of quality.

Marina Surdu
Talent Acquisition & Employer Branding Specialist, IO Interactive

Som et led i vores markedsføring af vores produkter, bestilte vi en briefing hos Ingeniøren, og fik hurtigt en fornemmelse af, at de var oven på situationen. Møderne op til fik skærpet vores indhold, og vi fik på den måde gjort vores budskab skarpere.

En livebriefing giver os en unik mulighed for dialog med seerne. De spørgsmål, der kommer ind via livechatten, er en direkte linje til vores segment, og med den samtale fik vi tryktestet os selv. Det er en god måde at sætte sig selv i spil på og møde de mange ingeniører og det tekniske personale, der ser med.

Grunden til, at vi valgte Ingeniøren som platform, er den direkte adgang til deres store database af relevante profiler i vores målgruppe, og at vi oplevede en onestop-solution, der tog hele oplevelsen fra start til slut. Lige fra markedsføring over afvikling til en listen af personer, der tilmeldte sig vores briefing.

 

Rikke Nørgaard
Marketing Manager, Bosch Rexroth

Vi valgte en online briefing hos Version2, da vi ville tale om data classification, som er et ret populært, men stadig komplekst emne. Det var vores overbevisning, at vi ville ramme de rigtige profiler i Version2's målgruppe, og vi valgte onlineformatet, da begge vores eksperter skulle være med på link fra London.

Vi følte os taget godt imod fra start af hele vejen fra rekruttering af deltagere til sidste sætning i udsendelsen. Produktionen gled gnidningsfrit, og værtskabet var kompetent. Vi kom ud med vores kernebudskab og fik endda løftet det i kraft af gode spørgsmål både fra seerne og fra en velforberedt vært. Samtidig var der helt styr på teknikken, så vores eksperter Ian og Ben fra London føltes som en helt integreret del af briefingen.

 

Anders Enemark Mortensen
Founder og Marketing Director, IT2TRUST

Vi får både forretning og branding ud af at arbejde med Teknologiens Mediehus i vores felt som leverandører af it-sikkerhedsløsninger. I sidder med nogle kunder, som vi ikke kan nå, kunder, man ikke altid kan købe sig til. Nu har vi en NIS2-sag, som er ved at gå igennem, og derfor afholder vi det her arrangement, inden det hele skal rulles ud. Her har vi brug for at udbrede den viden, der eksisterer lige nu, til et nyt segment, som I har fat i.

Vores software beskytter mod 5.-generations cyberangreb, som kan være ret komplekst, og på dagens event gjorde moderatoren et godt stykke arbejde for at få gæsterne med ind i samtalen. De oplevede, at jo mere de selv spurgte, des mere fik de selv ud af det.

 

René Matell
Marketing Manager, Check-Point

SKAL VI ARRANGERE DIT NÆSTE EVENT?

ING Event sørger for hele processen fra start til slut. Fra idé til endelig afrapportering. Rekruttering, markedsføring og afvikling.
Sidder du med ideen, ambitionen eller behovet, så tag kontakt til os, og vi kan rådgive dig til de næste skridt.