Få sat rapporteringen på skinner

Offentlige og store private virksomheder skal de kommende år imødekomme krav til rapportering af ESG (Environment, Social, Governance), med det nye EU direktiv CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive), som trådte i kraft i januar i år.

Kravene er både er komplekse og omfattende. Selv om kravene indfases løbende (med de største organisationer først) er det en ny virkelighed som alle organisationer skal indstille sig på. At rapportere kommer uden tvivl til at kræve både tid og ressourcer fremadrettet. 

Et skub i en bæredygtig retning

Det vigtigste arbejde ligger forud for rapporteringsøvelsen, nemlig indefra i virksomheden, i hvordan man bliver omstillingsparat kulturelt, organisatorisk og strategisk til at arbejde med og implementere en bæredygtighedsstrategi, som gør en positiv forskel for mennesker og planeten. Fordi man vil det. Ikke alene fordi et nyt EU direktiv kræver det.

For at skabe positive forandringer og blive en ansvarlig virksomhed, skal hele virksomheden trække i samme bæredygtige retning. Og det kræver, at virksomheden er gearet til hastig omstilling og innovation. Digitalisering og teknologi har her et særligt stærkt potentiale som katalysator for bæredygtig forretningstransformation.

Mød talerne

Vi er i fuld gang med at invitere talere

Dagens program

Programmet opdateres løbende...

Praktisk information

IDA MØDECENTER
Kalvebod Brygge 31-33
1577 København V

Gode parkeringsmuligheder og tæt på Københavns Hovedbanegård.

Topmoderne konferencefaciliteter.

Eventet er tilrettelagt og produceret af Ingeniørens kommunikationsbureau Tech Relations.

Ingeniøren Event forbeholder sig retten til at afvise tilmeldinger uden for målgruppen eller fra direkte konkurrenter til vores samarbejdspartnere.

Kontakt vores konsulenter for specifikke spørgsmål:

Henrik Ulander
Program & Tilmelding 
heu@ing.dk

Helle Kirk
Seniorkonsulent
hek@version2.dk

Helle Francois Andersen
Commercial Brand Manager
hfa@version2.dk