Morten Arendt Rasmussen
Navn
AI og ny teknologi finder vej til madlaboratoriet - få et kig på fremtidens mad
Beskrivelse

Bæredygtig ost og politisk korrekt foie gras, der smelter og smager, som det plejer.Ny teknologi hjælper med at kopiere mundfølelse, duft, smag og tekstur, så vi får lyst til at sætte tænderne i mere bæredygtige versioner af vores livretter.Kom og hør, hvordan professor på KU Food, Morten Arendt Rasmussen, og lektor på SDU, Mathias Porsmose Clausen, udnytter AI og avanceret mikroskopi til design af fremtidens fødevarer.

 

Moderator
Mie Stage
Dato & Tid
onsdag den 5. november 2025, 15.00 - 15.30
Sal
Sal 3
Temaer
AI & Emerging Technologies

Slides fra seminar
Slides fra seminaret vil være synlige på denne side, hvis den pågældende taler ønsker at dele dem. Bemærk venligst, at du skal være logget ind for at se dem.