Fra virkelighed til virtuel virkelighed - og tilbage igen

Velkommen til endnu en briefing hvor digital simulering og den fysiske verden smelter sammen. På denne online briefing præsenteres du for det nyeste inden for simuleringsteknologi, hvor realistiske digitale modeller af komplekse systemer åbner op for utallige muligheder.

Vi dykker ned i, hvordan digitale tvillinger revolutionerer design, testning og optimering af produkter og processer på tværs af industrier. Fra avancerede prototyper til præcis prognosticering. 

Du får indblik i, hvordan multifysisk simulering muliggør realistiske tests og optimering af komplekse systemer, og teknologi ændrer måden, vi forstår, designer og interagerer med vores omgivelser, og allerede i dag er nøglen til effektivitet og innovation.

Arbejder du industrielt design, prototyper, produktudvikling, forretningsudvikling mm. så se med.

Om COMSOL

COMSOL er en global leverandør af simuleringssoftware til produktudvikling og forskning til tekniske virksomheder, forskningslaboratorier og universiteter. Deres produkt, COMSOL Multiphysics®, er et integreret softwaremiljø til oprettelse af fysikbaserede modeller og simuleringsapps.

Eventet bliver livestreamet

Onsdag den 29. november 
kl. 10.00 til 11.00 

Hvis du er forhindret i at se med live, kan du stadig tilmelde dig og få tilsendt hele optagelsen efter udsendelsen. 

I studiet

Dagens program

10:00 AM - 10:05 AM

Vores vært byder velkommen til dagens briefing. 

 
10:05 AM - 10:50 AM

Innovation, vidensdeling, faster-time-to-market, bæredygtighed, bedre produkter, ressourceoptimering, digitale tvillinger. Velkendte og nye krav til virksomhederne og deres udviklingsafdelinger, som igen stiller nye og stigende krav til ingeniørerne, designerne og produktudviklerne og deres værktøjer.

Bliv meget klogere på hvordan f.eks. multifysik, virtuelle prototyper, machine learning, topologi- og formoptimering og andre teknologier komplementerer hinanden. Vi dykker ned i hvordan multifysiske modeller og machine learning kan understøtte en effektiv vidensdeling eller medvirke til opbygning af en digital tvilling.

 
10:50 AM - 11:00 AM

Vores vært, Jakob Møllerhøj tager imod spørgsmål fra seerne inden afrunding af briefingen