Enterprise Arkitektur i en agil verden 

Denne briefing er en introduktion til moderne Enterprise Architecture (EA). Hvad består den af?  Hvilke broer skal bygges for at lukke den potentielle kløft mellem forretnings- og teknologibenet for at virkeliggøre organisationens strategi?

Briefingen ser bl.a. på arkitekturdomæner, processer og kortlægning af de mange interessenters roller og ansvar. Du bliver introduceret til metoder, der kan hjælpe med at nedbryde organisatoriske barrierer og får inspiration til at styre uden om de mest typiske faldgruber. Alt sammen for at kunne dokumentere effekten af EA-arbejdet, og på den måde opnå de bedste resultater i overensstemmelse med forretningens strategi.

Praktisk info:

Eventet foregår hos
IDA Conference på Kalvebod Brygge 31, 1560 København

Der er gode parkeringsmuligheder, og det er tæt på Københavns Hovedbanegård.

Mød talerne

Peter Nørregaard
Peter Nørregaard
Devoteam
Director of Architecture, tech-kommentator på Version2
Mikael Nordgren
Mikael Nordgren
Novataris A/S
Partner
Karina Schultz
Karina Schultz
Waoo / Fibia
Service Delivery Manager
Bo Vincent Thomsen
Bo Vincent Thomsen
IT-arkitekt og rådgiver
Jonas Schou Larsen
Jonas Schou Larsen
Ordstyrer

Dagens program

8:30 AM - 9:00 AM
 
9:00 AM - 9:05 AM

Jonas Schou-Larsen byder talere, partnere og deltagere velkommen

9:05 AM - 9:50 AM

Hvordan ser de bedste CIOs og førende enterprise arkitekter på hvad der er vigtigt for enterprise arkitekten at kunne i 2024 og hvordan udvikler rollen sig? Og hvad betyder kunstig intelligens for EA i de næste 12-24 måneder? Spørgsmål som alle enterprise arkitekter bør stille sig selv. Hør tech-kommentator på Version2 og Director of Architecture hos Devoteam Peter Nørregaards overvejelser og hvor han ser mulighederne.

Director of Architecture Peter Nørregaard, Devoteam og kommentator på Version2 

9:50 AM - 10:35 AM

Med intelligent brug af overvågning og alarmer er driften hos Waoo/Fibia stabil og effektiv og IT-beredskabet er proaktivt frem for reaktivt.

Bliv klogere på Waoo/Fibias driftsopsætning der, i tæt samarbejde med Novataris, sikrer et stabilt grundlag for løbende forretningsudvikling og styrker IT-beredskabet. Lær hvordan Waoo/Fibia arbejder med deres beredskab i tilfælde af fx sikkerheds- eller performancehændelser, hvordan alarmer understøtter hurtig og proaktiv respons og nødvendige processer, der opfylder både de forretningsmæssige og de tekniske behov.

Med nøgleord som kvalitet, gode kundeoplevelser og proaktivitet har Waoo/Fibia fået et setup der tilgodeser behov hos både forretningen og den tekniske afdeling.

Partner Mikael Nordgren, Novataris A/S

Service Delivery Manager Karina Schultz, Waoo/Fibia

10:35 AM - 10:50 AM
 
10:50 AM - 11:35 AM

Hastige forandringer medfører ændrede krav til it-arkitekten - måske det er tid til at genoverveje nogle af de gamle vaner? Med udgangspunkt i arkitekternes ændrede arbejdsmåder og roller i Lean-Agile gennemgås nogle retninger og tendenser som kan være generelt brugbare i det praktiske arbejde som IT arkitekt.

IT-arkitekt, rådgiver og underviser Bo Vincent Thomsen

11:35 AM - 11:45 AM
 

Praktisk information

IDA MØDECENTER
Kalvebod Brygge 31-33
1577 København V

Gode parkeringsmuligheder og tæt på Københavns Hovedbanegård.

Topmoderne konferencefaciliteter.

Eventet er tilrettelagt og produceret af Ingeniørens kommunikationsbureau Tech Relations.

Ingeniøren Event forbeholder sig retten til at afvise tilmeldinger uden for målgruppen eller fra direkte konkurrenter til vores samarbejdspartnere.

Kontakt vores konsulenter for specifikke spørgsmål:

Henrik Ulander
Program & Tilmelding 
heu@ing.dk

Helle Kirk
Seniorkonsulent
hek@version2.dk

Helle Francois Andersen 
Commercial Brand Manager
hfa@vwersion2.dk