Kim Hebelstrup Aarhus Universitet Lektor ved Institut for Agro økologi på Aarhus Universitet (Forsker i afgrødegenetik og bioteknologi)
Rasmus Willig Suhrs Højskole Forstander på Suhrs Højskole (Ph.d. i sociologi, stifter og forperson for Andelsgaarde og medlem af Etisk Råd)
Kirstine Hartvig Mahler Fødevarestyrelsen Enhedschef i Fødevarestyrelsen (Cand.scient.soc, professionsbachelor i ernæring og sundhed, uddannet kok)
"Det sidste måltid"
– En debat om fremtidens mad anno 2050
Overvægt og fejlernæring, klimakrise og biodiversitetstab: Hvad vi spiser præger både klodens og kroppens sundhed. Så hvad skal vi stoppe med at spise for at gøre begge dele sundere?
Ingeniøren inviterer til en faglig debat om “det sidste måltid” og diskuterer, hvilke fødevarer, retter eller konkrete ingredienser vi kommer til at sige farvel til i løbet af de næste 25 år. Enten fordi de ikke er bæredygtige i et bredt perspektiv, fordi de er for usunde eller måske fordi klimaforandringer og plantesygdomme udfordrer produktionen af dem.
Med afsæt i medbragte eksempler på fødevarer og forskellige faglige baggrunde vil debatten afsøge, hvad der egentlig er væsentligt i forhold til, hvad vi kommer til at forandre i vores kost frem mod år 2050.
Eventet bliver livestreamet d. 27. marts, kl. 10. Er du forhindret i at se med live, kan du stadig tilmelde dig og få tilsendt hele optagelsen efter udsendelsen.
Har du problemer med livestream så prøv at anvend en anden browser – vi anbefaler at bruge Chrome eller Edge. Ellers så kontakt os på event@ing.dk.
Eventen er tilrettelagt og produceret af Ingeniørens kommunikationsbureau Tech Relations.
DANMARKS STØRSTE MESSE OM
CYBERSIKKERHED OG DATABESKYTTELSE